Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

In 6 stappen meer grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten

84% van de menstruerende vrouwen loopt met zorgelijke menstruatieklachten rond, zonder dat zij dit zelf beseffen. De reden hiervoor is dat veel vrouwen vanaf dat ze een jong meisje zijn, te horen hebben gekregen dat klachten er gewoon bij horen.

Gelukkig wordt er steeds meer onderzoek gedaan en is er aan menstruatieklachten echt iets te doen. In deze masterclass stellen we eerst de meest essentiële

vraag:

'Hoe ontstaan menstruatieklachen nu eigenlijk?' Wanneer je dit namelijk weet is het vaak een stuk eenvoudiger om ook echt iets aan jouw klachten te doen. Logisch vind je niet? 

Tijdens deze masterclass kijken we in algemene zin naar het ontstaan van menstruatieklachten en welke 6 stappen jij kunt nemen om klachten te verminderen en je een stuk energieker te voelen. 

Wanneer jij elke cyclus 3 dagen last ondervindt van jouw menstruatie, betekent dit dat jij in jouw leven 4,1 jaar onnodig ongemak ervaart. Is het geen tijd dat dat verandert?

Wil jij nu écht iets aan jouw menstruatieklachten doen? Schrijf je dan nu in om deze masterclass gratis te kunnen volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Anke Verhagen.

Anke zelf menstrueerde 6 jaar geleden 7-8 dagen. Zij ondervond veel pijnklachten en haar energie daalde tot een nulpunt.

​Nu menstrueert zij nog maar 1,5 dag zonder noemenswaardige klachten. Haar eigen kennis en ervaring plus de kennis van artsen, specialisten en therapeuten, deelt zij met jou tijdens deze masterclass. 

Diverse data en tijden.

Je kunt deze masterclass weekelijks volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 

Deel dit webinar